Tjejen med mycket skinn på näsan som skrattar högt och lyfter tungt. Har svårt att sitta still och tycker om när det händer saker, gärna något som ger en adrenalinkick eller att få umgås tillsammans med vänner och familj.

Eftertänksam och målinriktad, när jag bestämmer mig för något så ser jag till att ro projektet i hamn.

Min farmor är min stora idol

Från det att jag var en liten flicka har jag varit orädd och nyfiken på att prova på nya saker. Uppvuxen med en ensamstående pappa med eget företag har gjort att jag snabbt fått lära mig att ta eget ansvar.

Som barn spenderade jag mycket tid tillsammans med min farmor som också är min stora förebild. Hon kom till Kiruna på 60-talet för att slå sig in i byggbranschen och trots motgångar längs vägen så lyckades hon med sin dröm.

Driven och fullkomligt orädd inför nya utmaningar med inställningen att allt går att lösa. Jag presterar bra under press, är van vid att driva processer framåt och gör det alltid med en positiv inställning.

Prestigelöst tar jag mig an nya roller och uppdrag och vill alltid skapa förståelse för samtliga yrkesroller i ett projekt. Så bli inte förvånad när ni ser mig köra hjullastare, kratta grus eller armera för att sedan vara personen som springer med pumpslangen. För mig är det väldigt viktigt att få andra att känna sig delaktiga och sedda, det är viktigt för mig att kunna motivera till bedrifter och prestationer.

NYFIKEN